Παναθηναϊκός: Τόσο κόστισαν οι Τρουιγιέ και Τσοκάι

«Ντου» των οπαδών του Παναθηναϊκού σε Τσοκάι και Τρουγιέ (pics)

Λίγο πριν το κλείσιμο των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε διπλή μεταγραφική κίνηση, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση των Αλέξις Τρουιγιέ και Ένις Τσοκάι.

Παίκτες του Παναθηναϊκού με κάθε… επισημότητα είναι πλέον ο Αλέξις Τρουϊγιέ κι ο Ένις Τσοκάι με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το βράδυ της Πέμπτης (15/9) την απόκτησή τους από τη Νις και την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αντίστοιχα.

Ο 21χρονος Γάλλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έρχεται ως ελεύθερη μεταγραφή με κοντά στο 30-35% ποσοστό μεταπώλησης .

Ο Τσοκάι υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, με τους «πράσινους» να καταβάλλουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ στη Λοκομοτίβα για να τον κάνουν δικό τους.

Το διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού ενισχύει το ρόστερ του πρωτοπόρου της Super League που αυτή τη σεζόν έχει τη φιλοδοξία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News