Παναθηναϊκός: «Το ποσό που ζητάει για τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν»

Παναθηναϊκός: «Το ποσό που ζητάει για τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν»

Συνάντηση μεταξύ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ φέρεται πως είχαμε στην αρχή της βδομάδας με αντικείμενο συζήτησης τα τηλεοπτικά των ομάδων.

Όπως αναφέρει το BNSports.gr, οι τρεις μεγάλοι συναντήθηκαν για να μιλήσουν για τις απαιτήσεις τους στα τηλεοπτικά της νέα σεζόν!

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Τάκης Τριαντόπουλος για τον Παναθηναϊκό, ο κ. Νίκος Λεπενιώτης για τον Ολυμπιακό και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος για την ΑΕΚ.

Οι τρεις άνδρες συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις γνωστοποιώντας τα ποσά που ζητάει η κάθε ομάδα για τα τηλεοπτικά. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απαίτησαν να λαμβάνουν από το επόμενο συμβόλαιο περισσότερα χρήματα απ’ όσα λάμβαναν μέχρι φέτος με το ποσό που ζητάνε να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ». Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του ΕΣΑΚΕ με την δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ λήγει την φετινή σεζόν ενώ υπάρχει οψιόν για ένα χρόνο ακόμα.

Τα  μεγάλα ερωτήματα είναι πως θα καταφέρει η Λίγκα να ζητήσει τα χρήματα που θέλουν οι ομάδες αλλά και ποιο τηλεοπτικό κανάλι θα έχει την δυνατότητα να δώσει αυτά τα χρήματα.

Η συνέχεια στο θέμα προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News