Παναθηναϊκός: Το δίδυμο των πλέι οφ και ο Νέντοβιτς!

Παναθηναϊκός: Το δίδυμο των πλέι οφ και ο Νέντοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του Ηρακλή με σκορ 59-81 και πλέον ετοιμάζεται για τα πλέι οφ με σκοπό να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο κόουτς Βόβορας αν και είναι λίγο καιρό στην ομάδα, δουλεύει ακατάπαυστα με σκοπό να παρουσιάσει ένα οργανωμένο σύνολο το οποίο θα πάλεψει για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Από αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής το δίδυμο που είναι ικανό να τραβήξει το «κουπί» μάζι με τον Νέντοβιτς είναι οι Σίβα και Μέικον.

Οι δύο γκαρντ δείχνουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν πολύ καλά μαζί στα σχέδια του Έλληνα προπονητή με τον Σίβα να αναλαμβάνει πιο δραστήριο ρόλο με σκοπό να ελευθερώσει περισσότερο τον Μέικον ο οποίος δείχνει ανανεωμένος στα χέρια του προπονητή του.

Σε αυτή την δυάδα θα έρθει να προστεθεί και ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος θα είναι και πάλι ο παίκτης-κλειδί και θα ηγηθεί της ομάδας στα πλέι οφ.

Εξάλλου, όλοι στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι για να πετύχουν το στόχο τους θα πρέπει ο Νέντοβιτς να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News