Παναθηναϊκός: Θα έχει τη δυναμική να κρατήσει τον Χεζόνια!

Νέο μήνυμα παραμονής από Χεζόνια - Τι δήλωσε μετά την Αρμάνι

Που να αποφασίσει ο προπονητής του να τον βάλει να παίξει περισσότερο, εκεί γύρω στα…30 λεπτά! Απόλαυση να βλέπεις τον Μάριο Χεζόνια, που να μην ήταν και …σκουριασμένος.

Γαλουχημένος στο μπάσκετ επαφής, με προοπτική που δεν έχει ταβάνι, αληθινός skywalker. Άμεση εκτέλεση από τη περιφέρεια, εξαιρετικά scoring insticts, παίζει ένα μέτρο πάνω από το καλάθι όταν αποφασίσει να μπουκάρει, σούπερ με μπάλα στα χέρια.

Με τέτοιο κορμί και άλμα αν δείξει βελτίωση στην άμυνα εδάφους κεφαλαιοποιώντας περισσότερο το φυσικό/αθλητικό του πακέτο (ήδη διαθέτει πολύ γυμνασμένο κορμό) του χρόνου θα μας κάνει να παραμιλάμε.

Αν ο Νεμάνια Νέντοβιτς με τέτοιο ιστορικό τραυματισμών κατάφερε να σταθεί σε ένα κλαμπ όπως ο ΠΑΟ σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει ο Μάριο σε περιβάλλον που ξέρει να δουλεύει και να βελτιώνει παίκτες.

Για τον Κροάτη σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες με πιο παχυλά πορτοφόλια όμως τα πράγματα αλλάζουν και το τριφύλλι θεωρούμε ότι (ειδικά από τη νέα σεζόν) θα έχει δυναμική να κρατήσει ή τουλάχιστον να διεκδικήσει τέτοιους παίκτες.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News