Παναθηναϊκός: Τεράστια απόδοση για νέο «διπλό» στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: Τεράστια απόδοση για νέο «διπλό» στην Τούμπα

Προκλητική απόδοση δίνουν οι μπουκς για νικηφόρο αποτέλεσμα από πλευράς Παναθηναϊκού στο πρώτο ντέρμπι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος πληρώνουν x4,25 για το νέο «διπλό» στην Τούμπα, μετά από εκείνο στο πρωτάθλημα (1-2) με μεγάλο πρωταγωνιστή, τότε, τον Αϊτόρ που θα λείπει από το ματς.

Ο «άσος» του ΠΑΟΚ εντοπίζεται στο x2,10 ενώ η ισοπαλία στο x3,45.



Προπόνηση και αποστολή για τον προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, εν συνεχεία όσοι έπαιξαν βασικοί στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News