Παναθηναϊκός: Τα δίδυμα που έφεραν το ξέσπασμα

Παναθηναϊκός: Τα δίδυμα που έφεραν το ξέσπασμα

Στον τελικό του Super Cup, που διεξάγεται στην Πάτρα, προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λαυρίου με 74-61.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν νωχελικά τον αγώνα και το Λαύριο είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός βελτίωσε αισθητά την άμυνά του και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με διαφορά 17 πόντων (46-29).

Πώς ήρθε όμως αυτό το «ξέσπασμα»;

Αρχικώς το δίδυμο Μέικον-Νέντοβιτς, ο Παναθηναϊκός έγινε πιο ζωηρός επιθετικά, με τον Σέρβο μεν να παίρνει μια προσπάθεια, αλλά και μόνο η παρουσία του ήταν αρκετή.

Στην συνέχεια το δίδυμο Πέρι-Μποχωρίδης ήταν εκείνο που… κλείδωσε αμυντικά το Λαύριο. Η πιεστική άμυνα και η άμυνα με «παγίδες» δημιούργησε επιθετικές ανισορροπίες στο Λαύριο με αποτέλεσμα να μη σημειώσει σουτ εντός παιδιάς για 3.30 λεπτά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News