Παναθηναϊκός: «Στοίχημα» ο προπονητής - Πού εστιάζει ο Πεδουλάκης

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο προπονητής

Στον Παναθηναϊκό το μεγάλο στοίχημα είναι ο προπονητής – κακά τα ψέματα.

Εκεί είναι που πρέπει να εστιάσει ο Αργύρης Πεδουλάκης όσα κι αν γράφονται για επιστροφή του κλαμπ στην κανονικότητα, κάτι που 99% σημαίνει καλύτεροι/ποιοτικότεροι παίκτες.

Ο κόουτς Ράντονιτς που ακούγεται τις τελευταίες ώρες π.χ έχει καλό βιογραφικό.

Ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί καιρό, με τον Αστέρα ανέδειξε κάμποσους παίκτες, σε κέρδισε κάμποσες φορές στην Ευρωλίγκα και παρουσίασε ανταγωνιστικά σύνολα έχοντας να διαχειριστεί ισχνό μπάτζετ.

Ο Αρτζι που τον παρακολουθεί γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας, μα η ουσία είναι πως όποιος κι αν υπογράψει πρέπει να εξεταστεί ο σύλλογος (ως οργανισμός…) κι η σχέση του με τους προπονητές τα τελευταία χρόνια.

Μετά το διαζύγιο και με τον Γιώργο Βόβορα, που ήταν ο τελευταίος που τελείωσε την σεζόν στον πάγκο, ο Εξάστερος εδώ και δέκα χρόνια έχει φτάσει να αλλάζει δύο προπονητές τον χρόνο (τουλάχιστον…), όχι πάντα με δική του ευθύνη: ο Ρικ Πιτίνο π.χ. προ ετών επεδίωξε να φύγει ο ίδιος, άσχετα αν μετά από λίγους μήνες γύρισε πίσω. Με ένα σκασμό προπονητές από το 2012 και μετά είναι δύσκολο να χτίσεις κάτι που η σημερινή ομάδα χρειάζεται απεγνωσμένα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News