Παναθηναϊκός: Ρόμβος με Μπερνάρ δεκάρι και δυο φορ

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική τριάδα για... πρωτάθλημα!

Υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον ο Ιβάν να παίξει με ρόμβο, βάζοντας βασικούς όλους τους σταρ του και χωρώντας τον Βέρμπιτς στο πλευρό του Σποράρ σε ένα φουλ επιθετικό 4-4-2 με τον Μπερνάρ δεκάρι;

Οι φαν του θεάματος το εύχονται, κρίνοντας από την νοοτροπία του κόουτς δεν είναι δύσκολο να συμβεί, ειδικά στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι αυτή την εποχή δεν μπορείς να πεις ότι έχουν τους εκπληκτικούς επιθετικούς. Ο Σποράρ είναι πολύ καλή πάστα αλλά ψάχνεται ακόμα κι οι χαμένες του ευκαιρίες είναι περισσότερες από τα γκολ του.

Όμως τόσο αυτός όσο και οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς είναι hard-working παίκτες. Η δουλειά που βγάζουν στο Κορωπί είναι πλεονέκτημα, ο Γιοβάνοβιτς είναι κόουτς που θέλει πολλά γκολ, όλοι ξέρουν πως του αρέσει η μπάλα να είναι στα πόδια των δικών του παικτών, άρα κάποια στιγμή θα δούμε σχήμα που στόχο έχει να βάλει 6-7 πράσινες φανέλες στα αντίπαλα καρέ.

Όταν η ομάδα βρίσκεται ψηλά, παίζοντας με δύο επιθετικούς και με 10άρι θα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να βρουν ποιος μαρκάρει ποιον και συχνά μπορεί να χάνουν τις θέσεις τους.

Τα συστήματα με δύο επιθετικούς έχουν έρθει στη μόδα τα τελευταία χρόνια και ο Γιοβάνοβιτς είναι από εκείνους που γουστάρουν να νικά 5-2, αντί για 1-0.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News