Παναθηναϊκός: «Πρόταση ανανέωσης σε Καρλίτος - Το οικονομικό σκέλος»

Φαβορί οριακά ο Παναθηναϊκός με υψηλή απόδοση στην Τρίπολη!

Εντυπωσιακή είναι μέχρι τώρα η παρουσία του Καρλίτος στον Παναθηναϊκό και η πράσινη ΠΑΕ ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση συνεργασίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Καρλίτος είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες του τριφυλλιού με αποδοχές που ξεπερνούν με τα μπόνους τα 700.000 ευρώ τον χρόνο ωστόσο φέτος βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω παίζοντας στο κόκκινο.

Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και η βάση της νέας διαπραγμάτευσης όποτε αυτή ξεκινήσει θα προβλέπει διετή επέκταση της μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με ίδιες πάγιες αποδοχές και αυξημένα μπόνους στόχων και διακρίσεων, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Realnews, κάτι που προφανώς θα εξαρτηθεί και από την κατάληξη της προσπάθειας της ομάδας του με την ολοκλήρωση της περιόδου.

Παράλληλα, το δημοσίευμa σημειώνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει λόγο να μη δηλώνει ευχαριστημένος από το φορτσάρισμα του Ισπανού που δείχνει αποφασισμένος να εξακολουθήσει στο ίδιο υψηλό τέμπο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News