Παναθηναϊκός: Πιο «εύκολα» ο Αγράβανης σε σχέση με τον Τόμας

Παναθηναϊκός: Τα ποσά του deal με Τόμας για φέτος και του χρόνου

Για να δούμε που και πως θα βολέψει τους καινούργιους (Ματ Τόμας και Δημήτρη Αγράβανη) ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Για τον Έλληνα ψηλό τα πράγματα είναι ευκολότερα όσον αφορά την προσαρμογή του, αφού ξέρει πρόσωπα και πράγματα.

Για το μόνο που έχει να ανησυχεί ο αθλητής είναι οι αντιδράσεις των οπαδών που δεν έχουν ξεχάσει όσα έκανε όταν φορούσε τα ερυθρόλευκα.

Από κει και πέρα το σωστό πλάνο και οι έμπειροι παίκτες από μόνα τους δε φτάνουν ώστε να μπεις στο παρκέ σε κρίσιμα ματς και να πιάσεις καλό επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Σίγουρα ένα ψυχολογικό υπόβαθρο που θα σε ωθήσει στο να ορίσεις με τη γλώσσα του σώματος, την αποφασιστικότητα, τα αντανακλαστικά, εντός των οποίων θα κριθεί ο νικητής.

Ακόμα και πέντε τοπ παίκτες να έφερνες στο Μαρούσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι η ψυχολογική…ένωση του κλαμπ.

Το αναφέρουμε επειδή πολλές φορές φέτος με το που βλέπουμε τον αντίπαλο να ξεφεύγει 10-12 πόντους, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει αντίδραση, κάτι που δείχνει πολλά για την εύθραυστη ψυχολογική συνοχή. Πριν βγεις για μάχη πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News