Παναθηναϊκός: Πέρυσι ο Χεζόνια, φέτος οι νίκες!

Ο Πρίφτης υπέγραψε... τη φάση της βραδιάς! (vid)

Πέρσι ήταν ο ερχομός του Μάριο Χεζόνια που αναπτέρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα. Φέτος ήταν οι κολλητές νίκες με αιώνιο, Ζενίτ που έδειξαν πως υπάρχει ακόμα φλόγα παρότι το ρόστερ είναι ίσως το χειρότερο της 20ετίας.

Κι όμως η Ευρωλίγκα, τα τρόπαια, τα εκατομμύρια, η μεταγραφική ενίσχυση – όλα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στην μαγεία αυτών των βραδιών που αναζωογόνησαν την λατρεία του κόσμου για την ομάδα του.

Η μοναδική στήριξη που παρείχε το ΟΑΚΑ όταν η Ζενίτ ξέφυγε στο σκορ, η μεγαλειώδης υποδοχή των νταμπλούχων στην Αθήνα μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ, αποτέλεσαν πράξεις αγάπης που μπορεί τελικά να γεννήσουν ΚΑΙ φέτος ένα έργο τέχνης.

Ήταν νίκες που προκάλεσαν μπασκετικό οργασμό που στην κορύφωσή του έκανε εκατομμύρια καρδιές να χτυπάνε με τρόπο θρυλικό, μοναδικά δικό τους, διαβολικά ερωτικό και φυσικά καταπράσινο…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News