Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κυριαρχικός, απόλυτος πρωταγωνιστής και παν-δίκαια νικητής. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με «τεσσάρα» στην Ευρώπη, κατεβάζει… ταχύτητες την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ και με την ψυχολογία στα ύψη πάει να φέρει και την κούπα!

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (10/10): Στα μάτια των φίλων της ομάδας είναι ο ποδοσφαιρικός Ομπράντοβιτς. Η χρονιά για εκείνον, είναι πετυχημένη και μένει την 21η του Μάη να μπει και το «κερασάκι», ένας τίτλος που δεν ήταν ξεκάθαρος στόχος για την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν. Όμως, ο προπονητής του τον έφτιαξε με τέτοιον τρόπο, που μπορεί να θεωρηθεί και το φαβορί πλέον.


Αλμπέρτο Μπρινιόλι (9/10): Θεατής στο παιχνίδι ο Ιταλός, κράτησε ξανά το μηδέν την εστία, ενώ την παράσταση έκλεψε μια φοβερή προσποίηση στο πρώτο ημίχρονο.

Φραν Βέλεθ – Μπαρτ Σένκεφελντ (9/10): Αμφότεροι δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον ΠΑΣ Γιάννινα να απειλήσει.

Χουάνκαρ Πέρες (9/10): Μετά από ένα μικρό διάστημα ντεφορμαρίσματος, ο Ισπανός αριστερός μπακ επέστρεψε στις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Μάλιστα, συνδύασε την επάνοδό του και με ένα γκολ για κλείσιμο!


Γιάννης Κώτσιρας (8/10): Θετική εμφάνιση από τον Κώτσιρα. Είχε μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Συνετέλεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έπαιξε ψηλά και ανασταλτικά δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα.

Ρούμπεν Πέρεθ (9/10): Άψογος ο Ισπανός χαφ. Έκανε το γνωστό του παιχνίδι. Δεν είχε αντίπαλο στο χώρο του κέντρου.

Λούκας Βιγιαφάνιες (10/10): Εξαιρετικός ο «Βίγια». Άνοιξε τον δρόμο της Ευρώπης και απέβαλε την όποια πίεση υπήρχε για το συγκεκριμένο αγώνα. Αντικαταστάθηκε στο 57 για την είσοδο του Μαουρίσιο.


Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (7/10): Θέλει να βρει απεγνωσμένα ένα γκολ στην Ελλάδα. Δεν του κάθισε ούτε με τον ΠΑΣ, αλλά δεν παύει να είναι σημαντικός στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (8/10): Για ακόμη μια φορά αποτέλεσε κίνδυνος – θάνατος για τους αντιπάλους. Ο «Τούκου» δεν σκόραρε, όμως, η παρουσία του και μόνο, δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.


Αϊτόρ (8/10): Άθελά του ο Αϊτόρ έστρωσε την μπάλα στον Βίγια για το 1-0. Συνολικά, ήταν στο πνεύμα του αγώνα, χρειάζεται να ξεκουραστεί ενόψει του τελικού.

Φεντερίκο Μακέντα (4/10): Κρίνεται ανέτοιμος. Δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του στο χορτάρι.

Μαουρίσιο – Καρλίτος (7,5/10): Αμφότεροι μπήκαν στο 57ο λεπτό και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν δύο ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν να πάρουν τα πάνω τους ενόψει των δύο τελευταίων παιχνιδιών.


Κουρμπέλης – Χατζηγιοβάνης – Σάρλια (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News