Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

  • 3/3/2019 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • ΕΡΤ 1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι της πέμπτης θέσης και θα κρατήσει δικό του το ρεκόρ του αήττητου πρωταθλήματος.

Η χθεσινή νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ κατέστησε ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του Παναθηναϊκού να τερματίσει πέμπτος (βρίσκεται πλέον στο -6), ωστόσο οι «πράσινοι» δεν το βάζουν κάτω.

Απόψε (19:00, ΕΡΤ1) υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική και ο στόχος είναι η νίκη, όχι απλώς για να εξαντληθούν οι πιθανότητες για την πέμπτη θέση, αλλά και για έναν ακόμη λόγο: να παραμείνει ο Παναθηναϊκός η μοναδική ομάδα που κατέκτησε αήττητη ένα πρωτάθλημα, όπως είχε συμβεί την περίοδο 1963/64.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης όλα δείχνουν πως θα παρατάξει την ομάδα του με 3-4-3 έχοντας τον Διούδη στο τέρμα, τους Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Μαυρομάτη στην άμυνα, τους Ινσούα (που θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα) και Γιόχανσον αριστερά και δεξιά, τους Κουρμπέλη και Κάτσε στο κέντρο και μπροστά τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ένα 4-3-3, με τον Πούγγουρα στον πάγκο και τον Δώνη να προστίθεται στην τριάδα του κέντρου, ή ένα 4-4-2 με τον Εμμανουηλίδη σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Στη 18άδα πέρα από τους υποψήφιους για την ενδεκάδα βρίσκονται και οι Κότσαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Άλτμαν, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής. Εκτός είναι οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Στάικος για ιατρικούς λόγους, αλλά και ο Βέργος για λόγους τακτικής.

Οι «πράσινοι» περιμένουν πάνω από 15.000 θεατές στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΠΑΕ χθες με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο να έχουν κόσμια συμπεριφορά.

[the_ad id=”273506″]

Οι Κουρμπέλης και Κάτσε θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μακέντα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η αποστολή

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Εμμανουηλίδης, ενώ εκτός έμεινε ο Βέργος. Επιστροφή και για Κότσαρη.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Links…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News