Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ώρα: Να μείνει όρθιος στο Ηράκλειο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα μονομαχήσουν σε ένα παιχνίδι… αποδείξεων. Οι πράσινοι θέλουν μια θετική εμφάνιση και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να αποδείξουν πως ακόμα μπορούν να σταθούν αγωνιστικά κόντρα στις πιο ισχυρές ομάδες της λίγκας.

Ο δε ΠΑΟΚ ευελπιστεί να κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση παρά την πίεση της ΑΕΚ. Αυτό θα το επιδιώξει ο Αμπέλ Φερέιρα χωρίς τον Μίσιτς, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα τον Νάγκι, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο «1-1» του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Αμφίβολοι παραμένουν οι Μπεκ και Πούγγουρας.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Νάγκι στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Θυμάμαι τα παιχνίδια που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και ήταν δύσκολα παιχνίδια. Τους αντιμετώπισα δύο φορές για το Κύπελλο και μια για το πρωτάθλημα και ήταν εξαιρετική ατμόσφαιρα, καθώς παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση. Είναι καλή ομάδα. Διαθέτουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και του συμπαίκτες μου. Ξέρουμε πως παίζουν και θα είμαστε έτοιμοι γι΄αυτά τα παιχνίδια και ελπίζω να τους κερδίσουμε, γιατί θα είναι μετά πιο εύκολο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε το μάξιμουμ και ελπίζω να τους κερδίσουμε”.

Για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος των πλέι οφ:
“Μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και το σύλλογο για να βρούμε μια λύση και να επεκτείνω το συμβόλαιο μου, όμως είναι κάτι που επίσης εξαρτάται από την προηγούμενη ομάδα μου. Δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει, όμως θέλω να μείνω εδώ μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και θέλω να βοηθήσω μέχρι τέλους τον Παναθηναϊκό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News