Παναθηναϊκός: Ονειρική σύμπραξη!

«Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Ομπράντοβιτς»

Ο Τάκης Τριαντόπουλος είπε ότι δεν έγινε καμία επαφή με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σέρβος master δεν θα δεχθεί μελλοντικά να γυρίσει στην αγαπημένη του ομάδα.

Θα είναι ως προπονητής, ως στέλεχος; Αυτό δεν το ξέρουμε, αν και οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι τις προηγούμενες μέρες έγινε… παιχνίδι μεταξύ ΚΑΕ και κόουτς.

Θα έλεγε κάποιος πιο ρομαντικός πως είναι αναπόφευκτη η συγκόλληση των δύο πλευρών που η μία χάραξε ανεξίτηλα την καθημερινότητα της άλλης.

Ο Ομπράντοβιτς είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, μιλούσε πάντα για το μπάσκετ. Το ίδιο έκανε στα αποδυτήρια, όταν υποχρέωνε τους παίκτες του να γνωρίζουν τα πάντα για κάθε θέση και να συμμετέχουν στην κουβέντα, το ίδιο έκανε και δημόσια.

Πώς να μην γίνουν προπονητές τόσοι παίκτες του, όταν έβαζε το άθλημα που είχε στο μυαλό του μέσα στο δικό τους; Δεν τους έλεγε ποτέ «κάντε ό,τι έκανα», είναι η παγίδα στην οποία πέφτουν σχεδόν όλοι οι αθλητές που κάθονται σε πάγκους, δεν τον ενδιέφερε να τους πει «ντριμπλάρετε όπως εγώ», αλλά «σκεφτείτε όπως σκεφτόμουν».

Μόνο γι αυτό μια νέα σύμπραξη με Αλβέρτη-Διαμαντίδη π.χ έστω και εκτός παρκέ θα ήταν ονειρική για το κλαμπ!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News