Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 71-78: Η κριτική των "πρασίνων"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 71-78: Η κριτική των "πρασίνων"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο άδειο ΟΑΚΑ, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 71 – 78. Οι παίκτες του Εξάστερου κινήθηκαν σε ρηχά νερά και αναπόφευκτα γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών:

ΣΑΪΚΣ: Άστοχος ο νέος παίκτης της ομάδας μας, που έδειχνε έξω από τα νερά του. Ελαφρυντικό το γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και δεν έχει εναρμονιστεί με το υπόλοιπο σύνολο.

ΣΑΝΤ – ΡΟΣ: Ο Κουβανός παρ’ ότι πρόλαβε τελικά το ντέρμπι έδειχνε για άλλη μια φορά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Τις περισσότερες φορές που δοκίμασε να «ματώσει» το αντίπαλα διχτάκια, απέτυχε και αρκέστηκε μονάχα στην καλή αμυντική του παρουσία.

NEΝΤΟΒΙΤΣ: Κλεισμένος καλά από τον Ολυμπιακό και μη αποτελεσματικός στις προσπάθειες που πήρε, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ξανά έβαλε τον Εξάστερο στο ματς μειώνοντας στους 5 στο τέλος της 3ης περιόδου με μια προσωπική φάση και εμφανίστηκε ξανά στο τέλος του παιχνιδιού, χωρίς να καταφέρει να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα μας.

ΦΟΣΤΕΡ: Ο καλύτερος παίκτης του τριφυλλιού στο παιχνίδι. Μετρημένος σε γενικές γραμμές στις ενέργειές του και εύστοχος στα σουτ που επιχείρησε. Μοναδικό μελανό σημείο η μία μόνο εύστοχη βολή σε τέσσερις προσπάθειες.

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: Ο αρχηγός ξεκίνησε αρκετά άστοχος, όμως στην επανάληψη βρήκε τα πατήματά του και συνδέθηκε με το καλάθι. Παρά τους 14 πόντους δεν ήταν συνολικά στη μέρα του, με αρκετές εκβιασμένες προσπάθειες χωρίς καθαρό μυαλό.

ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού εντυπωσίασε στο πρώτο μέρος παίζοντας δυνατά άμυνα, σκοράροντας μάλιστα και επτά πόντους σε λιγότερο από επτά λεπτά. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο, ότι στην επανάληψη δε χρησιμοποιήθηκε.

ΜΗΤΟΓΛΟΥ: Δεν αγωνίστηκε πολύ και δεν φάνηκε ιδιαίτερα στην αναμέτρηση ο Έλληνας άσσος. Όσο βρέθηκε μέσα στο παρκέ, έβγαλε σκληράδα και έκανε καλή δουλειά στον τομέα των ριμπάουντ.

ΓΟΥΑΪΤ: Άχρωμος και άοσμος ο πρώην παίκτης Ζαλγκίρις. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να μπει στην εξίσωση. Φωτεινή εξαίρεση ένα τρίποντο που σημείωσε σε σκοτωμένη επίθεση. Θα τον χρειαστεί αρκετά πιο ανεβασμένο ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια της διοργάνωσης. Μοναδική δικαιολογία ο ερχομός του από τραυματισμό.

ΜΠΕΝΤΙΛ: Δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ. Όσο έπαιξε δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ο Έλληνας ψηλός έκανε ένα ικανοποιητικό παιχνίδι. Μπορεί να μην σκόραρε αρκετά, όμως στην άμυνα αποδείχθηκε λύρα εκατό και ήταν από τους βασικούς λόγους που ο Εξάστερος μπήκε εκ νέου στη διεκδίκηση της αναμέτρησης.

ΟΓΚΑΣΤ: Θετικό πρόσημο για τον «πράσινο» σέντερ, όμως δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και χάθηκε μέσα στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας.

ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: Δεν αγωνίστηκε

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News