Παναθηναϊκός: Οι αποχωρήσεις δεν σε τρομάζουν

Μοναδικό βίντεο: Το... σήκωσαν στον ουρανό τα φίνα κορίτσια! (vid)

Τι κι αν έφυγαν από τη νταμπλούχο Κρος και Στεπανένκο; Πήρες Ανθούλη, λέγεται ότι κρατάς Χαντάβα, Παπαφωτίου και κρυφοβλέπεις την περίπτωση της Ανθής Βασιλαντωνάκη!

Ήδη με την μεταγραφή της πρώτης λύνεις το πρόβλημα στη διαγώνιο και σε συνδυασμό με τη παραμονή της καλύτερης Ελληνίδας πασαδορου (Παπαφωτίου) έχεις την άνεση να φέρεις ξένη κεντρική από το πάνω ράφι κι άλλη μια ακραία για να την βάλεις αντίκρυ στην Εύα Χαντάβα που έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας της.

Με την έλευση της Ανθούλη, πάντως, έστειλες μηνύματα ότι είσαι πεινασμένος και για άλλες πρωτιές προς πάσα κατεύθυνση.

Η Μάρθα είχε πρόταση από Ιταλία αλλά ο Παναθηναϊκός της έκανε κλικ αφού η πρόταση του αφορούσε θέση πρωταγωνιστή για την αθλήτρια.

Στη γειτονική χώρα η κοπέλα δεν ήταν βέβαιο πως θα ήταν βασική. Υπάρχει θέμα μεν με την απειρία της και το αν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας αλλά έχει τέτοιο σύνολο ο Παναθηναϊκός που μπορεί να καλύψει παθογένειες, τουλάχιστον όσο ακόμα δεν κρίνονται οι τίτλοι, δίνοντας πίστωση χρόνου στις παίκτριές του να πάρουν τα πάνω τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News