Παναθηναϊκός: Ο... συναγερμός του Ιβάν, η διαιτησία και το ξενέρωμα

Παναθηναϊκός: Ο... συναγερμός του Ιβάν, η διαιτησία και το ξενέρωμα

Η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιστεύουμε θα κρατήσει τους παίκτες σε συναγερμό ενόψει της ρεβάνς.

Είναι δύσκολα τα πράγματα μετά την ήττα στην Πράγα, αλλά θα είναι επικίνδυνο να πιστέψουν οι παίκτες ότι έχασαν από την διαιτησία.

Έβαλε κι αυτή τη χεράκι της έτσι αυτή η παντελώς άπειρη από Ευρώπη ομάδα έφαγε τα μούτρα της. Με παίκτη λιγότερο έμειναν κι οι άλλοι κι όμως εσύ μισή πάσα δεν άλλαξες.

Δημιουργία μηδέν, οι αντίπαλοι είχαν από κοντά τον Πέρεθ και δεν μπορούσες να φέρεις τη μπάλα μπροστά με τίποτα, μόνο με απομακρύνσεις των στόπερ.

Από τη στιγμή που επέλεξες να μην αντικαταστήσεις Γκασίνοβιτς, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, έχασες και δύο βασικούς πριν τη μάχη τα πράγματα ήταν εκ των πραγμάτων ζόρικα.

Έκατσε κι η αποβολή του νο1 παίκτη σου, χάλασε το μυαλό σου και μετά κυνηγούσες χίμαιρες. Πάλι καλά που δεν ήρθε και τρίτο γκολ γιατί η ρεβάνς θα γινόταν για τυπικούς λόγους.

Τώρα θες 2-0 για να πας παράταση όταν σε όλα σου τα φιλικά σκοράρεις μόνο με πέναλτι, συν τη γκολάρα του Καρλίτος με τη Φόλενταμ, η μοναδική φάση που σου απέφερε τέρμα σε ροή αγώνα. Χωρίς Παλάσιος πως τους στριμώχνεις;

Φτάνει η θετική ενέργεια της Λεωφόρου και η επιστροφή Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλου για την ανατροπή; Για να μην το κουράζουμε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός εδώ και δεκαετίες έχει πάρει master στο πως να ξενερώνει τον κόσμο του όταν ο τελευταίος ανεβαίνει ψυχολογικά και πιστεύει στην ομάδα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News