Παναθηναϊκός: Ο παρεξηγημένος Λάζαρος και η πιθανότητα επιστροφής

Παναθηναϊκός: «Άρεσε στον Αλαφούζο η ατάκα του Λάζαρου»

Διαβάζουμε ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ενισχύσει το εγχώριο στοιχείο και κοιτάζει κάμποσους Έλληνες ποδοσφαιριστές (Λάζαρο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Λημνιό, Νίκα).

Θα σταθούμε στον πρώτο που τον γνωρίζουμε απέξω κι ανακατωτά. Ο Χριστοδουλόπουλος παρά τα χρονάκια του έχει σίγουρα ποιότητα.

Από άποψη ατομικών προσόντων ήταν από τους πιο χαρισματικούς Έλληνες μεσοεπιθετικούς που βρέθηκαν στο κλαμπ, απλώς είχε την ατυχία να αγωνιστεί στο τριφύλλι σε …μαύρα χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι καθιερώθηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα, ότι βγήκε πέμπτος σε ντρίμπλες στο Μουντιάλ του 2014, ότι βοήθησε την ΑΕΚ να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 24 χρόνια αναμονής, ούτε ότι έκανε μεταγραφή στο λιμάνι σε προχωρημένη ηλικία.

Μπάλα ξέρει και καλή μάλιστα, απλώς αυτό που δεν τον άφησε να κάνει το παραπάνω βήμα ήταν η μέτρια αποτελεσματικότητά του, έπρεπε να τελειώνει περισσότερες ενέργειες, εκτός από το να ντριμπλάρει.

Με τόσο φορτωμένη μεσοεπιθετική γραμμή, πάντως, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα κοιτάξει την περίπτωσή του, είναι κι η ηλικία στη μέση, συν ότι ο παίκτης έφυγε παρεξηγημένος με την εξέδρα που του χρέωνε …στέκες στα μαλλιά και ελάχιστη σοβαρότητα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News