Παναθηναϊκός: Μόνο για αυτό μπορεί να έρθει ο Μολέδο

«Μόνο αν γκρεμιστούν οι φούρνοι θα επιστρέψει ο Μολέδο»

Με ειρωνικά σχόλια αντιμετωπίστηκε από την πλειοψηφία του κόσμου η είδηση ότι η ομάδα ασχολείται ξανά με τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Αιτία κυρίως η ηλικία του Βραζιλιάνου αλλά κι η λογική του «ξαναζεσταμένου φαγητού».

Είναι δεδομένο ότι ο «καριόκα» στόπερ μπορεί να αποδώσει στο δικό μας ποδόσφαιρο ακόμα και τώρα που είναι σιτεμένος.

Ως μια έμπειρη λύση που θα έρχεται από τον πάγκο έχει τα εργαλεία για να κάνει (φυσικός-έξυπνος παίκτης ομάδας) την διαφορά και να αποτελέσει παράγοντα στο παιχνίδι του τριφυλλιού.

Για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς θα ήταν καλή κίνηση «γεμίσματος» των εφεδρειών με διατήρηση των υψηλών αμυντικών στάνταρ που κυνηγάει κάθε ομάδα πρωταθλητισμού χρόνο με το χρόνο.

Φυσικά τα καλύτερα χρόνια του Ροντρίγκο βρίσκονται στο παρελθόν, όμως αυτό δένει με την κατάσταση στο ρόστερ των πράσινων οι οποίοι δε ψάχνουν αθλητή που θα …καταδυναστεύσει τα λεπτά της θέσης «5» αλλά έναν ποιοτικό μπακ με χιλιόμετρα στο υψηλό επίπεδο, που θα συμπληρώσει το πρότζεκτ αφήνοντας τον Μπαρτ Σένκφελεντ σε ρόλο κουμανταδόρου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News