Παναθηναϊκός: Μετρώντας και το σεντ στις μεταγραφές

H βαθμολογία της Basket League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του Μεσολογγίου

Κάποτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος κοιτούσε τη λίστα με τους κορυφαίους του ΝΒΑ και ρωτούσε ποιος μπορούσε να διαπραγματευτεί την ένταξη του στον Παναθηναϊκό.

Τώρα το κλαμπ εκ των συνθηκών είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει ανάποδη πορεία.

Θα έχουμε ακόμα ένα καλοκαίρι όπου το σωματείο θα μετρά ακόμη και το τελευταίο σεντ που μπορεί να διαθέσει, θα απλώσει τα πόδια του έως εκεί που φτάνει το πάπλωμα του στην αγορά κινούμενο για τη στελέχωση της ομάδας σε…τριτοτέταρτα ράφια.

Στο τέλος της ημέρας το ζήτημα για τον Εξάστερο είναι να έχει φτιάξει ένα τίμιο και ορθολογικό ρόστερ κι ας είναι για μια ακόμα σεζόν γεμάτο ρίσκα και «στοιχήματα»!

Επικοινωνήθηκε ξεκάθαρα από πέρσι, δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει τον Σενγκέλια, μήτε τον Ντιλέινι, δεν μπορεί να κοιτάξει τα πάνω ράφια της αγοράς, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να αναδείξει παίκτες.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News