Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κρίστενσεν και άλλοι δύο»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κρίστενσεν και άλλοι δύο»

Υπάρχουν κι άλλες μια-δύο λύσεις που κοιτάζει παράλληλα ο Παναθηναϊκός για να προχωρήσει στη μεταγραφή του χαφ που θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Για παίκτη τώρα πίσω από τον Μπερνάρ, στο 10, δεν υπάρχει κάτι.

Τα δεδομένα για την περίπτωση του Γιάκομπ Κρίστενσεν ο οποίος ναι μεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό αλλά… μέχρι εκεί, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ένας παίκτης που απασχολεί είναι ο Γιάκομπ Κρίστενσεν. Παρότι είναι 21 ετών, έχει βασικό ρόλο στη Νόρτζελαντ, ήταν και αρχηγός στο τελευταίο ματς της, ενώ είναι μια επιλογή του Γιοβάνοβιτς. Τον έχει ξεχωρίσει, παίζει και στο 8 και στο 6. Ο Παναθηναϊκός έχει επαφές με τη Νόρτζελαντ, αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί και να μην γίνει. Πέραν αυτού, υπάρχουν κι άλλες μια-δύο λύσεις που κοιτάζει παράλληλα ο Παναθηναϊκός για να προχωρήσει στη μεταγραφή του χαφ που θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Για παίκτη τώρα πίσω από τον Μπερνάρ, στο 10, δεν υπάρχει κάτι», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, για διάφορους λόγους, ο Πάολο Φερνάντες δεν απασχολεί το «τριφύλλι» τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Ο Νικολογιάννης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Σένκεφελντ ούτε και στο επόμενο ματς του Παναθηναϊκού, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στάθηκε στο μήνυμα που στέλνει στα αποδυτήρια των «πράσινων» ο Γιοβάνοβιτς με τη χρησιμοποίηση των Σάρλια-Πούγγουρα.
Ακούστε το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News