Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενισχύεται νωρίς για να μείνει ανταγωνιστικός!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενισχύεται νωρίς για να μείνει ανταγωνιστικός!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Super League για τον πρώτο γύρο και πλέον η ομάδα θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα πλάνα για ενίσχυση να έχουν ήδη αρχίσει.

Ο Παναθηναϊκός έκανε έναν ονειρικό πρώτο γύρο και πλέον θα προσπαθήσει στη διακοπή να γεμίσει τις μπαταρίες του και να ενισχυθεί προκειμένου να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός ενόψει του δεύτερου γύρου.

Μην ξεχνάμε πως σε λίγο καιρό θα προστεθεί και το Κύπελλο Ελλάδος με τα ματς ν’ αυξάνονται.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν ως στόχο να ενισχύσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται την ομάδα με παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν να κινηθεί στα ίδια επίπεδα που είναι τώρα και στον δεύτερο γύρο.

Οι πράσινοι έχουν στόχο τη γρήγορη ενίσχυση κι έπειτα δίνουν μεγάλη βάση και στην προετοιμασία που θα κάνει η ομάδα στην Πάφο στη διακοπή του Mundial.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι από τις ελληνικές ομάδες που δεν έχουν κάποιο διεθνή παίκτη, ο οποίος θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό σημαίνει πως ο Γιοβάνοβιτς θα έχει όλο το ρόστερ του, πλην των τραυματιών, διαθέσιμο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News