Παναθηναϊκός: Με την έλευση Σίβα, κινδυνεύει η θέση του στο rotation

Παναθηναϊκός: Με την έλευση Σίβα, κινδυνεύει η θέση του στο rotation

Δεν ξέρουμε αν ο Λευτέρης Μποχωρίδης… σκιάχτηκε με τον ερχομό του Πέιτον Σίβα καθώς κινδυνεύει η δική του θέση στο rotation, αλλά στην Πάτρα με τον Προμηθέα έπαιξε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό με περίσσια αυτοπεποίθηση.

Ο υψηλόσωμος γκαρντ πάταγε καλά, προσπάθησε να βγάλει ενέργεια και σε γενικές γραμμές ήταν μια ευχάριστη νότα στο παιχνίδι του πρωταθλητή που έστω χωρίς τον κορυφαίο παίκτη του (Νέντοβιτς) έχει διπλάσιο ταλέντο από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος πλην του «αιώνιου».

Αυτό που περιμένει ο κόσμος είναι να μπορέσει ο Γιώργος Βόβορας να βάλει πιο έντονη προπονητική σφραγίδα συγκριτικά με τον προκάτοχό του, ιδίως όταν η ομάδα παρατάσσεται στο παρκέ χωρίς τους αστέρες της.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια (κι αυτό πονάει στην «πράσινη» όχθη της πόλης), ο φετινός Παναθηναϊκός βρίσκεται σκαλοπάτια χαμηλότερα από τον Ολυμπιακό της νέας εποχής και το χειρότερο είναι πως ακόμα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαντάζει…αναμορφωτής όταν το 2014 τον κυνηγούσαν στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, ακούγοντας βρισιές…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News