Παναθηναϊκός: Κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)

Παναθηναϊκός: Κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)

Με το… μυαλό στο Ηράκλειο και το Final Four ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ.

Ο Παναθηναϊκός πήγε χαλαρός στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός έψαχνε αντίδραση, με τις αλλαγές μεταμορφώθηκε και με το καθαρό 3-1 μείωσε στους 3 βαθμούς. Παράλληλα πήρε την ισοβαθμία και πλέον η πρωτιά θα κριθεί τελευταία αγωνιστική στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ορθάνοιχτη έμεινε πλέον η πρωτιά του πρωταθλήματος καθώς ο Ολυμπιακός πούλησε ακριβά το τομάρι του, την ώρα που το τριφύλλι πήγε με πειραματικό στυλ, άφησε εκτός τη Χαντάβα στο αρχικό σχήμα και τελικά άφησε και την πρωτιά στον αέρα. Οι πράσινες έψαχναν δυο σετ, πήραν ένα και θέλουν ένα βαθμό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για να κλειδώσουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τα πλέι οφ. Στο μεταξύ όμως ο Ολυμπιακός δείχνει μεγάλη βελτίωση, βγάζει ποιότητα σε ακραίες και διαγώνιο κι ο Παρίζι έχει συμμαζέψει την κατάσταση. Εν ολίγοις, αναμένονται τελικοί-φωτιά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News