Παναθηναϊκός: Ίσως δούμε και τον Βέρμπιτς βασικό

Κρατάει το τρίποντο, περιμένει τις επιστροφές

Λογικά ο Ιβάν θα κατεβάσει τον Παναθηναϊκό με τριπλέτα κεντρικών μέσων (και αλλαγή τους τον Λεάντρο Φρόκου αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος χαφ), άρα με δεδομένο ότι Σποράρ, Παλάσιος είναι σίγουροι για βασικοί, το ερωτηματικό έχει να κάνει ποιον από τους Βέρμπιτς-Αϊτόρ θα προτιμήσει.

Λογικά ο Ισπανός θα αρχίσει το ντέρμπι κι ας σκόραρε ο Σλοβένος την προηγούμενη αγωνιστική. Με τα σημερινά δεδομένα ο Αϊτόρ είναι καλύτερη λύση για να μένει η μπάλα ψηλά.

Πατά πιο γερά από τον Μπέντζαμιν, ξέρει την ομάδα, έχει ψυχολογία, είναι πρώτος στις ασίστ, μπορεί να διεισδύσει και να σπάσει κατά μέτωπο την άμυνα της ΑΕΚ ενώ και τα στημένα του είναι αριστουργηματικά.

Τα καλά στημένα σε αγώνες που κρίνονται σε λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο και η χρησιμοποίησή του δίπλα στον Παλάσιος θα σημαίνει καλύτερη χημεία αφού οι δυο τους γνωρίζονται άριστα.

Η συνύπαρξή τους είναι αρμονική και μας έκαναν πέρσι να ψάχνουμε τα στατιστικά μας πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός είχε τόσο επιδραστικούς εξτρέμ στη σύνθεσή του που να προσφέρουν μπροστά και πίσω.

Ειδικά ο Αργεντινός που τακτικά είναι εκπληκτικός, συχνά κατεβαίνει χαμηλά και σπάνια αφήνει εκτεθειμένο τον μπακ που έχει στην πλάτη του. Αρα…Αϊτόρ!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News