Παναθηναϊκός: Η οικονομική πρόταση σε Χατζηγιοβάνη και το 1,5 εκατ. για πώληση

Παναθηναϊκός: Η οικονομική πρόταση σε Χατζηγιοβάνη και το 1,5 εκατ. για πώληση

Αν και η Αλτάι δείχνει πως θέλει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη εκείνος έχει πρώτα το μυαλό του στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Δεν το βάζει κάτω η Αλτάι για τον Χατζηγιοβάνη. Οι Τούρκοι, που είχαν κάνει πρόταση περίπου 600.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον ποδοσφαιριστή, με τους πράσινους να αρνούνται, σκέφτονται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Μάλιστα όπως επισημαίνουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η Αλτάι σκέφτεται να δώσει το 1,5 εκατ. ευρώ της άτυπης ρήτρας που έχει ο παίκτης.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, το θέμα πλέον θα περάσει στον ίδιο τον 24χρονο ο άσο, ο οποίος πάντως, επί του παρόντος, έχει το μυαλό του στον Παναθηναϊκό και δείχνει απόλυτα θετικός να συζητήσει για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2024, σύμφωνα με τη “Sportday”.

Ανεπίσημα οι πρώτες επαφές έχουν ξεκινήσει, επίσημα όμως οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν τις συζητήσεις τις επόμενες μέρες, με τους “πράσινους” να έχουν τη διάθεση να του κάνουν σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, κοντά στις 250.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News