Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα - Μεταγραφές και αποχωρήσεις - Τα ονόματα!

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα - Μεταγραφές και αποχωρήσεις - Τα ονόματα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν που σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του League Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-0 σετ).

Φυσικά από όλες, ξεχωρίζει η απόκτηση του Φερνάντο Ερνάντεζ στον Παναθηναϊκό, μια απίθανη υπέρβαση με τη συγκεκριμένη κίνηση να χαρακτηρίζεται δικαίως «η μεταγραφή της δεκαετίας».




Από κει και πέρα, δεδομένα αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό οι Πρωτοψάλτης, Ανδρεόπουλος και Ράπτης. Επιστρέφει ο Ζήσης, ενώ μένουν Γιάκομπσεν και Ρανγκέλ. Δύσκολα θα παίζει και του χρόνου και ο Στάλεκαρ, ειδικά, αν αποκτηθεί εν τέλει ο Πετρέας.

Οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει για μια ακόμα σούπερ μεταγραφή από το εξωτερικό με τη διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να κατακτήσει τον Μπρούνο (Χάλκμπανκ). Υπάρχει οικονομική διαφορά και οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να την καλύψουν.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News