Παναθηναϊκός: Η διάταξη για το ντέρμπι -Τα πρόσωπα «κλειδί»

Πληρώνει και το κλίμα μιζέριας ο Μαουρίσιο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,  με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Σκοπός του Σέρβου τεχνικού είναι να περιορίσει τον αντίπαλο, γνωρίζοντας πως το μεγάλο όπλο των Πειραιωτών είναι τα χαφ τους.

Ο Μαουρίσιο, λοιπόν, θα είναι ο τρίτος χαφ που θα πλαισιώσει τους Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο στο 4-3-3 που σκέφτεται να παρατάξει τους «πράσινους» ο Σέρβος προπονητής στο Φάληρο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιοβάνοβιτς έκανε κάποιες παρατηρήσεις στους μεσοαμυντικούς του, αφού κάποια ατομικά λάθη έχουν στοιχίσει σε γκολ για το «τριφύλλι» και αυτό θέλει να αποφύγει με τον Ολυμπιακό που έχει τη δυνατότητα να τα εκμεταλλευτεί να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News