Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανατροπή με Αϊτόρ

Η κούρσα του Αϊτόρ «κλείδωσε» το αποτέλεσμα στη Θεσσαλία

Ζωηρός ο Αϊτόρ και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Φαίνεται ότι έχει όρεξη στις προπονήσεις και ο Ιβάν του δίνει χρόνο παρότι ο Ισπανός από το καλοκαίρι έλεγε πως δεν ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Πάντως, μιλάμε για ποιοτικό παίκτη. Ο Αϊτορ που πέρσι είχε ελάχιστες καλές στιγμές στην Ελλάδα, την σεζόν 2017-18 πήγε στην Τβέντε και την πήρε από το χεράκι και την ανέβασε στην πρώτη Εθνική, πετυχαίνοντας παίζοντας στα άκρα 14 τέρματα και δίνοντας 8 ασίστ.

Στην πρώτη κατηγορία, στα 21 παιχνίδια που αγωνίστηκε πέτυχε 7 τέρματα και έδωσε 6 ασίστ.

Με βάση την αξιολόγηση από το σάιτ στατιστικής whoscored, ήταν με μέσο όρο αξιολόγησης που προκύπτει από στατιστικές επιδώσεις του ποδοσφαιριστή, με 7,13 ο κορυφαίος της ομάδας του. Είχε 1,6 key passes, 1,6 επιτυχημένες επιτυχημένες ντρίπλες το παιχνίδι, κέρδιζε 2,7 φάουλ. Παίκτης ταχύς, ντριμπλέρ που όμως ο Παναθηναϊκός ελάχιστα πήρε από αυτόν μέχρι σήμερα όπως με τόσους και τόσους άλλους στο παρελθόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News