Παναθηναϊκός - Εφές 86-71: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - Εφές 86-71: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό τεστ, παρουσία του κόσμου του στο ΟΑΚΑ στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές.

Σίγουρα δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα από το παιχνίδι με την Εφές, όμως, φαίνεται εξ αρχής, πως ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν θα έχει σωστή δομή και παραπάνω υπολογίσιμους παίκτες για το υψηλότερο επίπεδο. Στα «υπέρ» του Ράντονιτς η άμυνα (34 πόντοι) στο ημίχρονο απέναντι σε έναν υψηλής ποιότητας αντίπαλο.

Ντέγιαν Ράντονιτς (7,5/10): Σίγουρα έχει να περάσει πολλά πράγματα στους παίκτες του, ωστόσο, η ομάδα στήθηκε εξαιρετικά στο παρκέ και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι παρεμβάσεις του στον αγώνα ήταν καίριες. Επιτέλους… ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής στον πάγκο!

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (4/10): Το step up που έκανε στην καριέρα του, είναι μεγάλο και εκείνος θα χρειαστεί χρόνο για να νιώσει πιο άνετα. Έκανε μερικά λάθη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εκείνον από το να δουλέψει παραπάνω.

Νέιτ Ουόλτερς (9/10): Ίσως, ο κορυφαίος του παρκέ για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» συνήθιζαν όλα τα χρόνια να τον βλέπουν σαν αντίπαλο να ξεκινά εκκωφαντικά στις αναμετρήσεις, τώρα, απολαμβάνουν το προνόμιο να τον διαθέτουν στο ρόστερ.


Πάρις Λι (8,5/10): Σε μια θέση που είχε «χηρέψει» τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλο ζήτημα να διαθέτεις τέτοιας ποιότητας γκαρντ. Φάνηκε, λόγω της εθνικής, πως έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ η σωστή αντίληψή του (4 ασίστ από τα πρώτα του λεπτά) βοήθησε τους συμπαίκτες του σε αρκετές φάσεις.


Γιώργος Παπαγιάννης (7/10): Non stop δράση για τον Big Papa με τον Ράντονιτς τελικά να τον χρησιμοποιεί στο δεύτερο ημιτελικό της βραδιάς στο ΟΑΚΑ. Είναι εμφανές πως ο ίδιος θα έχει πολλά στηρίγματα τόσο από τα γκαρντ, όσο και από τον πάγκο για να ξεκουράζεται.


Ντέρικ Ουίλιαμς (8/10): Μπορεί να γίνει ο difference maker της ομάδας. Ένας παίκτης με την τέλεια σωματοδομή που ξεχωρίζει ήδη από την προετοιμασία, είναι τεράστιο κεφάλαιο για τη φετινή ομάδα των «πρασίνων». Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο ημίχρονο στους 9 πόντους μαζί με τον Ουόλτερς.


Άντριου Άντριους (2/10): Μία που συστήθηκε και μία που θα φύγει ο Άντριους, όπως όλα μαρτυρούν, γιατί έρχεται ο Πονίτκα!

Γιώργος Καλαϊτζάκης (5/10): Έδειξε μεγαλύτερη πίστη στις ικανότητές του από ότι τον είχε συνηθίσει ο κόσμος της ομάδας, είναι μεγάλη χρονιά για τον ίδιο, διότι κρίνεται η καθιέρωσή του στο υψηλό επίπεδο.

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ 

Νίκος Χουγκάζ

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Χρησιμοποιήθηκε στο 3ο δεκάλεπτο από τον Ράντονιτς.

Αρτούρας Γκουντάιτις (6/10): Ο Λιθουανός που δεν τράβηξε το… βάσανο του Eurobasket, βρίσκεται σε γνώριμα για εκείνον λημέρια και με την εργατικότητά του, μπορεί να συνεισφέρει στο φετινό Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News