Παναθηναϊκός: Έχουν να γίνουν πολλά ακόμα

Ράντονιτς: Με «σπόντα» οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μακάμπι

Ο κόουτς Ράντονιτς δεν έχει και λίγα να κάνει προκειμένου στην τελική ευθεία της σεζόν να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό περισσότερο ορμητικό και πιο σίγουρο για τον εαυτό του.

Δουλειά του Μαυροβούνιου είναι να εμφανίσει στο γήπεδο μια «έτοιμη» ομάδα, φτιαγμένη ψυχολογικά, με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στη λεπτομέρεια όσον αφορά το τακτικό κομμάτι πάντα σε συνάρτηση με τον αντίπαλο που κάθε φορά θα στέκεται απέναντι στο τζάμπολ.

Προφανώς πρέπει να βρει τον εαυτό του ο Γιώργος Παπαγιάννης, να βάλει στο πνεύμα της ομάδας τον Ματ Τόμας, να ζητήσει περισσότερα από το Νέητ Ουόλτερς για να τρέξει μια πιο αποτελεσματική επίθεση μισού γηπέδου.

Επίσης να ζητήσει μεγαλύτερη ένταση στα μετόπισθεν.

Πολύ πιο πιεστική άμυνα σε απόσταση μιας πάσας η οποία κλιμακωτά θα μειώνει τις διαθέσιμες επιλογές πάσας του πόιντ γκαρντ και θα βραχυκυκλώνει τον αντίπαλο. Λίγα δεν τα λες…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News