Παναθηναϊκός: Δεν θα είναι 100% έτοιμος στο Super Cup

Παναθηναϊκός: Δεν θα είναι 100% έτοιμος στο Super Cup

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μια πρώτη εικόνα στο κόσμο του στο τουρνουά της Ιταλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Το Τριφύλλι έδειξε πως είναι ανέτοιμο ακόμα και θα χρειαστεί πολύ δουλειά ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα πρέπει να δουλέψει πολύ με τους παίκτες του με σκοπό να βρεθεί η απαραίτητη χημεία και οι αυτοματισμοί που θα έχει η ομάδα. Επίσης, θα πρέπει οι παίκτες να μάθουν ο ένας τον άλλον και να εμπεδώσουν αυτά που τους ζητάει ο τεχνικός του Συλλόγου.

Ακόμα και με την επιστροφή των διεθνών αλλά και την μεταγραφή που εκκρεμεί, οι Πράσινοι δεν θα είναι έτοιμοι 100% ούτε στο Super Cup αλλά ούτε στην εκκίνηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει να χτίζεται από μηδενική βάση και αυτό απαιτεί χρόνο ώστε να φτάσουμε να δούμε την ομάδα να παίζει το μπάσκετ που ονειρεύεται ο προπονητής της.

«Ο Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία στο ντέρμπι της Αθήνας»

Απίστευτο κράξιμο από μέσο της Βουλγαρίας στον διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός- ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την βουλγαρική ιστοσελίδα inews.bg, ο Καμπάκοφ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τις αποφάσεις του.

Ακόμα, ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας έγραψε στο ρεπορτάζ πως και τα δύο πέναλτι είναι ανύπαρκτα με το πρώτο να είναι επιθετικό φάουλ ενώ το δεύτερο να γίνεται εκτός περιοχής.

Επίσης, το ρεπορτάζ των Βούλγαρων γράφει ότι οι αποφάσεις κατέστρεψαν την ΑΕΚ η οποία έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει ενώ στην συνέχεια ειπώθηκαν απαξιωτικά λόγια για τον διαιτητή.

Τέλος, το ρεπορτάζ κλείνει με διάφορα φόρουμ οπαδών από την Ελλάδα ενώ τόνισε ότι πως «η BFS και ο επικεφαλής των διαιτητών, Βίκτορ Κασάι μπορούν να ντρέπονται για την παράσταση του Καμπάκοφ στη μέση του λίκνου του πολιτισμού και της δημοκρατίας, την Αθήνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News