Παναθηναϊκός: Χρήσιμο το μαστίγιο, αναγκαίο και το «καρότο» όμως…

Ο Γιοβάνοβιτς χρίζει... νέους αρχηγούς στον Παναθηναϊκό!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τη φήμη του δύσκολου ανθρώπου μα το καλό για τους παίκτες είναι πως ξέρει άριστα την ελληνική νοοτροπία έχοντας παίξει χρόνια μπάλα στην πατρίδα μας.

Μην ξεχνάμε τι τράβηξε το κλαμπ τους τελευταίους μήνες όπου τα πράγματα στα αποδυτήρια είχαν γίνει εκρηκτικά αρχικά με τον ψυχρό Τσάβι Ρόκα κι εν συνεχεία με τον …ακραίο Λάζλο Μπόλονι που μαζί με τον βοηθό του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ δεν το είχαν σε τίποτα να τσακώνονται κάθε μέρα και με κάποιον.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ρόκα έγινε δεκτός με ψυχρότητα στα ενδότερα του Κορωπίου κυρίως λόγω του αιφνιδιαστικού κοψίματος από το ρόστερ του Δημήτρη Κολοβέτσιου του οποίου η παρουσία εγγυόταν την ενότητα, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να είναι αγαπητός απ΄ όλους, Έλληνες και ξένους που σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως οι Ισπανοί δεν έκριναν χρήσιμο τον αμυντικό την 1η μέρα της προετοιμασίας.

Σαν να μην έφτανε για τον Ρόκα που πριν από αυτό το περιστατικό ήταν για μεγάλο μέρος των παικτών “ο τύπος που έφαγε τον Δώνη”. Με την απομάκρυνση Κολοβέτσιου ο Καταλανός έχασε τα αποδυτήρια από τις πρώτες προπονήσεις συμπαρασύροντας μαζί του και το Ντάνι Πογιάτος, διότι αυτός ήταν που τον επέλεξε στο κάτω-κάτω της γραφής.

Το τι συνέβη με τον Ρουμάνο και τον Ρώσο βοηθό του είναι πρόσφατο παράδειγμα, θυμάστε τι γινόταν στο Κορωπί, με το 80% των παικτών να πνέουν μένεα εναντίον τους. Τα περιστατικά είναι φρέσκα και ο Σέρβος κόουτς δεν πρέπει να τα αγνοήσει. Χρήσιμο το μαστίγιο, αναγκαίο και το «καρότο» όμως…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News