Παναθηναϊκός: Χαμός με Κλάινχαϊσλερ - «Γιατί τον πουλήσατε»

Κλαϊνχάισλερ: «Δεν βλέπω την ώρα...» - Οι πρώτες ατάκες κατά την άφιξη

Ιδιαίτερα αγαπητός φαίνεται πως ήταν στους φιλάθλους της Όσιγεκ ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, καθώς λίγο μετά την πώλησή του στον Παναθηναϊκό ο κόσμος της ομάδας ξεσηκώθηκε.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ είναι κι επίσημα ο δεύτερος παίκτης που απέκτησε ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο μετά τον Τιμοτέους Πούχατς. Ο Ούγγρος άσος έρχεται να ενισχύσει, κυρίως, τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού κι από εκεί και πέρα να δώσει λύσεις σε θέσεις που η ομάδα έχει ανάγκες.

Θυμίζουμε πως είναι εργαλείο γενικότερα, ενώ αγωνίζεται σε τουλάχιστον τρεις θέσεις. Στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, καθώς λύνει σε τεράστιο βαθμό τα χέρια των προπονητών που συνεργάζονται μαζί του.

Μάλιστα ο Κλάινχαϊσλερ εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι και ιδιαίτερα αγαπητός προς τον κόσμο της πρώην, πια, ομάδας του. Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι της Όσιγεκ, όταν ο Ούγγρος έφυγε για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, αντέδρασαν έντονα.

Ουσιαστικά έδειξαν άμεσα την αντίθεσή τους στην πώληση του Κλάινχαϊσλερ, ενώ παράλληλα μέσω των social media έστελναν ευχές και «καλή επιτυχία» στον Ούγγρο για τη νέα πρόκληση που του ανοίγεται μπροστά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News