Παναθηναϊκός - Αρης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός: Βασικός για πρώτη φορά με Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Λεωφόρο για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να προσπεράσει στη βαθμολογία τους «κίτρινους» (Cosmotesport 1, 19:00, Newspao.gr).

Το παιχνίδι με τον Άρη έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια για την επιστροφή στην Ευρώπη μέσω των Play Offs.

Έχει καταντήσει κοινότυπο, αλλά κάθε αγωνιστική στα Play Off χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Στον αντίποδα, ο χαρακτηρισμός δεν αποτελεί υπερβολή. Και όσο θα περνούν οι «στροφές» της διαδικασίας, τόσο πιο κομβικά θα είναι τα παιχνίδια που θα κρίνουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Την Πρωτομαγιά ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στον Τούμπα. Ο τελευταίος δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρά μόνο το κίνητρο να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Για τους τρεις που διεκδικούν δύο θέσεις στα προκριματικά του Conference League, η Κυριακή ίσως κρίνει πολλά. Για παράδειγμα, αν ο Άρης φύγει νικητής από την Αθήνα, αυξάνει τη διαφορά στο +5 από τον Παναθηναϊκό και ίσως από την ΑΕΚ. Άρα, μετά δύσκολα θα χάσει ένα από τα δύο προνομιούχα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News