Παναθηναϊκός: Απίστευτο αυτό που συνέβη με τους Σλοβένους

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-2: Τα highlights από την πρόκριση του Παναθηναϊκού

Δύο απίστευτα και αξιοσημείωτα γεγονότα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα με τους τρεις Σλοβένους παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στον Πανηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το εμπόδιο του Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού όπου και θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο πριν τα πράγματα φτάσουν εδώ, στις αναμετρήσης με το Βόλο έχουν σημειωθεί δύο απίστευτα γεγονότα.



Αρχικά το πρώτο αφορά τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό έχει πετύχει τρία γκολ. Και τα τρία αυτά γκολ έχουν έρθει με αντίπαλο τον Βόλο. Το πρώτο ήταν στο 1-5 του πρωταθλήματος, όταν τότε ο Σλοβένος είχε βάλει το 4ο γκολ. Το δεύτερο ήταν στο 3-0 της Λεωφόρου, όταν και είχε κάνει το 2-0 και το τελευταίο ήταν χθες, όταν άνοιξε το σκορ.



Από εκεί και πέρα το δεύτερο αξιοσημείωτο στοιχείο έχει να κάνει με τους σκόρερ στα δύο αυτά παιχνίδια Κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα οι πράσινοι κέρδισαν με 3-0 και 0-2 τη σειρά της φάσης των «16». Όλα τα γκολ τους ήρθαν από τους τρεις Σλοβένους που έχει η ομάδα στο ρόστερ.

Στο πρώτο παιχνίδι σκόραραν όλοι από ένα γκολ (Σπόραρ 45+6′, Τσέριν 54′, Βέρμπιτς 59′), ενώ στον επαναληπτικό βρήκαν γκολ οι Τσέριν 40′ και Σπόραρ 80′ με τον Βέρμπιτς να μην μπορεί να σκοράρει κι ουσιαστικά να… χαλάει την παράδοση!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News