Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση της Χιχόν για Αϊτόρ - Ποια η προσφορά

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση της Χιχόν για Αϊτόρ - Ποια η προσφορά

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση της Σπόρτινγκ Χιχόν για την παραχώρηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, τη στιγμή που εμφανίστηκαν κι άλλοι μνηστήρες για τον Ισπανό εξτρέμ του Τριφυλλιού.

Ο Αϊτόρ είναι… περιζήτητος, έχει πέραση κυρίως σε Ισπανία και Ολλανδία και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις μέρες να βρει αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, αρκεί να συναινέσει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η Σπόρτινγκ Χιχόν θέλησε να πάρει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή ως ελεύθερη μεταγραφή, δίχως να πληρώσει cash στους «πράσινους». Ο σύλλογος της Segunda Division προσέφερε σε εκείνους, απαλλαγή του συμβολαίου του Αϊτόρ με ποσοστό μεταπώλησης στο 20%, αλλά η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Την ίδια ώρα, δυναμικά στο παιχνίδι φαίνεται να μπαίνουν οι Φίτεσε και Τσβόλε. Ο Αϊτόρ έκανε… όνομα στην Ολλανδία, μέσω της Τβέντε και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια προσφορά επισήμως από τη χώρα της Τουλίπας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News