Παναθηναϊκός: Αχώνευτο «ρεκόρ»

Βόλος - Παναθηναϊκός 3-1 (Highlights/vid)

Κοιτάς το 1-1-5 εκτός έδρας και σου έρχεται να πέσεις στα…σκληρά! Ανεξαρτήτως οπαδικής ματιάς οι πράσινοι είναι καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνει η σούμα των πόντων που έχουν κερδίσει.

Υπάρχουν ένα σωρό ουδέτεροι που το τελευταίο διάστημα παραδέχονται πως ο Παναθηναϊκός είναι το πιο καλοδουλεμένο σύνολο. Μέχρι πρότινος έβλεπες πως στο τριφύλλι έπαιζαν επιστημονική άμυνα, όπου οι αντίπαλοι δυσκολεύονταν να βρουν καλά σουτ.

Όμως σε όλα τα εκτός έδρας ματς οι τριφυλοφόροι τα έχουν χάσει στις λεπτομέρειες. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η επιστροφή Μαουρίσιο και του Πέρεθ που θα τους ανεβάσει πολύ. Σίγουρα έρχονται καλύτερες ημέρες, αλλά δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να μελαγχολεί βλέποντας στο πρόγραμμα τα εκτός έδρας ματς.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί μια εκ των πιο «fun to watch» ομάδες στη λίγκα με τον Παλάσιος και τον Αϊτόρ εσχάτως να… θερίζουν στο τρανζίσιον. Οι πράσινοι έχουν περιθώρια βελτίωσης, διαθέτουν καλό προπονητή πλέον και κάποιες μονάδες παίζουν σε επίπεδο MVP.

Θέλουν όμως δουλειά για να φτάσουν να νικούν κυρίως κλειστά ματς και τα 90λεπτα μακριά από τη Λεωφόρο. Αυτό που βλέπουμε φέτος είναι ένα παρατεταμένο training camp για του χρόνου, απλώς ελπίζουμε φέτος η καλή προσπάθεια που γίνεται στο Κορωπί να επιβραβευτεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News