Πάλι ρε Φάμπρι;

Πάλι ρε Φάμπρι;

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Φάμπρι Γκονζάλεθ άντεξε μόλις 2,5 μήνες στον πάγκο της Πονφεραντίνα, την οποία οδηγούσε καρφί για υποβιβασμό!

Είχε κοντά τρία χρόνια να βρει δουλειά, αφού μετά το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013, ο Φάμπρι Γκονζάλεθ δεν είχε καθίσει ξανά σε πάγκους!

[ads2]

Ο Ισπανός τεχνικός που άφησε πίσω του μόνο τραγελαφικά περιστατικά από την θητεία του στους πράσινους, κατάφερε να ξαναβρεί δουλειά στην Πονφεραντίνα (ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν) στις 17 Φεβρουαρίου, όμως μετά από 2,5 περίπου μήνες βρίσκεται ξανά στο ταμείο ανεργίας!

Ο ισπανικός σύλλογος μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες που τον έβαλαν στην ζώνη του υποβιβασμού, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον πρώην τεχνικό του «τριφυλλιού», ο οποίος πήρε μόλις 10 βαθμούς από ισάριθμα παιχνίδια!

Το πλέον απίστευτο; Αυτή ήταν 30ή φορά που ο 61χρονος τεχνικός φεύγει ή απολύεται από σύλλογο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News