Οριστικό! H τηλεοπτική στέγη του Παναθηναϊκού - Τα ποσά του deal

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές 86-71 (Highlights/vid)

Παναθηναϊκός: Οριστικοποιήθηκε η τηλεοπτική στέγη, το κανάλι που θα δείχνει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Livesport», η δημόσια τηλεόραση θα συνεχίσει να δείχνει τους αγώνες της Basket League, καθώς υπήρξε συμφωνία με την διοίκηση του ΕΣΑΚΕ.

Αναφορικά με το ζήτημα αφορά τον διαμοιρασμό των χρημάτων, που θα συζητηθεί εκτενώς στην Γ.Σ του ΕΣΑΚΕ στις 3 Οκτωβρίου, υπάρχουν τα εξής δεδομένα:

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός επιθυμούν 1,2 εκατ., η ΑΕΚ 750.000 ευρώ και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, θέλουν από 450.000.

Αν αφαιρεθεί και το ποσό των κρατήσεων από ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, τότε μένουν περίπου 1,7 εκατ. για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, το κεντρικό θέμα είναι ότι η ΕΡΤ θα καλύψει και φέτος τηλεοπτικά όλους τους αγώνες της Basket League και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News