Τρέλα και ψυχή για το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός... υπερπροσπάθησε αλλά ηττήθηκε - Έλαμψε ο Χεζόνια

Τρέλα και μαχητική ψυχή για το διπλό στο Μόναχο…

Σούπερ Παναθηναϊκός -τηρουμένων συνθηκών, αναλογιών και αγωνιστικών προβλημάτων- κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο λύγισε. Τώρα Μόναχο, για τον αγώνα ενάντια στην Μπάγερν.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Όντετ Κάτας. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του για ακόμα έναν αγώνα τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς, λύσεις υπερπολύτιμες για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Τζάμπολ στο Μπάγερν – Παναθηναϊκός απόψε στις 21:30.

Δηλώσεις Κάτας για Μπάγερν:

«To πρόγραμμα είναι δύσκολο, έτσι είναι η ζωή και λόγω covid-19. Aυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το… βρούμε. Η έδρα της Μπάγερν είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε. Πρόκειται για μια καλά δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει να είμαστε επιθετικοί».

Όσα είπε ο κόουτς για Χεζόνια:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια, από τη συμπεριφορά του. Έπαιξε περισσότερα λεπτά από όσα υπολογίζαμε. Έλειπε και ο Παπαπέτρου με τον Νέντοβιτς. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News