Οπαδοί στο Κορωπί: Οι ατάκες σε παίκτες και προπονητή - Η απάντηση του Μπόλονι

Οπαδοί στο Κορωπί: Οι ατάκες σε παίκτες και προπονητή - Η απάντηση του Μπόλονι

Άγριο κράξιμο στους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, από μερίδα οπαδών, που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/3) στο Κορωπί!

Οι «πράσινοι» οπαδοί τα «έχωσαν» σε όλους για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας, διακόπτοντας την προπόνηση, με τις λεκτικές επιθέσεις να είναι σε πολύ σκληρή γλώσσα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, οι οπαδοί ανέφεραν:

«Καλά ρε δεν ντρέπεστε καθόλου Δεν έχετε τσίπα έχετε καταλάβει πού παίζετε και τι φανέλα εκπροσωπείτε. Είστε μόνο πόζα στα facebook και στα Instagram και το μόνο που σας νοιάζει είναι τα λεφτά και τα μπόνους Αυτό ντε που ζητούσατε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι όταν δεν το πήρατε σας πήρε η κάτω βόλτα. Ανοχή τέλος για όλους σας. Τι θέλετε δηλαδή να έρθουμε στα σπίτια σας; Εδώ είναι Παναθηναϊκός κι όποιος δεν μπορεί να πάρει τον π…λο».

Η μπάλα πήρε στη συνέχεια και τον Λάζλο Μπόλονι: «Κι εσύ βρες επιτέλους μία ενδεκάδα ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι για να τελειώνουμε» ειπώθηκε προς τον Ρουμάνο τεχνικό ο οποίος απάντησε: «Δουλεύω δέκα ώρες τη μέρα για την ομάδα εσείς βλέπετε μόνο τον αγώνα. Δεν έχετε εικόνα για όλα όσα γίνονται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News