Ολυμπιακος Βαλενθια Live Streaming | Euroleague

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live streaming

Ολυμπιακος Βαλενθια Live Streaming

Ολυμπιακος Βαλενθια Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:30) και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στη Euroleague, ώστε να παραμείνει σε τροχιά οκτάδας.

Οι νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα, εκτός έδρας, έχουν τονώσει την ψυχολογία του Ολυμπιακού. Και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στοχεύει ώστε να διατηρήσει το καλό μομέντουμ που έχει δημιουργήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Βαλένθια στο ΣΕΦ και θέλουν να συνεχίσουν χωρίς απώλειες, προστατεύοντας την έδρα τους απέναντι στην ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου, η οποία τη φετινή σεζόν έχει υψηλές βλέψεις και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Τις τελευταίες μέρες οι προπονήσεις ήταν σε υψηλούς ρυθμούς στις τάξεις της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, καθώς ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από ραιβόκρανο και ο Έλληνας κόουτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει την κατάστασή του.

Επιπλέον, ο Αντώνης Κόνιαρης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Τρίτης και αναμένεται να μην δώσει το παρόν σε ένα ακόμα παιχνίδι της Euroleague.

Από την άλλη πλευρά η Βαλένθια ταξιδεύει στην Ελλάδα έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, μετρώντας 4 νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με τελευταία την επικράτηση στο θρίλερ με την Αναντολού Εφές. Ο Χάουμε Πονσαρνάου δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα και περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν τη δουλειά των προπονήσεων στο παρκέ.

Ολυμπιακος Βαλενθια Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Πλήρεις είμαστε μία καλή ομάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια (16/12, 21:30) τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με μεγάλη ένταση αν θέλει να κερδίσει.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Πάντα οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνει ο ένας με τον άλλον. Από την άλλη είναι και παγίδα. Ο εφησυχασμός στην Ευρωλίγκα είναι μεγάλο πρόβλημα. Καμία ομάδα δεν πρέπει να υποτιμήσεις, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Γενικά είμαστε σε μία καλή κατεύθυνση. Αν είμαστε πλήρεις, πιστεύω είμαστε μία καλή ομάδα.

Είναι προφανές ότι επιθετικά είναι πολύ καλή ομάδα, γιατί είναι η δεύτερη επίθεση στην διοργάνωση. Έχουν δημιουργία από όλους τους παίκτες, έχουν εκτέλεση τόσο με πρόσωπο, όσο και με πλάτη στο καλάθι. Ο Τόμπι και ο Ντούμπλιεβιτς που παίζουν στο “5” σουτάρουν καλά απ’ έξω.

Είναι μία ομάδα με πολλές ιδιαιτερότητες και βάζουν πολλά αινίγματα στους αντιπάλους, γι’ αυτό άλλωστε πηγαίνουν καλά. Εκτός του ότι έχουν έναν κορμό παικτών που παίζουν χρόνια μαζί συν τις προσθήκες που έκαναν με παίκτες με εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας, όπως είπε και ο προπονητής τους. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση ένα physical παιχνίδι αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Εδώ σιγά-σιγά νιώθεις να μειώνεται η σημαντικότητα ενός παιχνιδιού, όταν δεν βλέπεις ένα γήπεδο γεμάτο, ενώ εκτός έδρας είναι όλη η αποστολή μαζεμένη, έχουμε ένα πρόγραμμα όλοι μαζί. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα εκτός έδρας παιχνίδι, παρά στα εντός και νομίζω ότι με όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό, γιατί τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν».

Ολυμπιακος Βαλενθια Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

shorturl.at/bjtG7

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News