Ολυμπιακός - Μακάμπι Live Streaming

Ολυμπιακός - Μακάμπι Live Streaming

Ολυμπιακός – Μακάμπι Live Streaming: Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Πιθανό το ντεμπούτο των Ρότσεστι – Ριντ.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Live Streaming: Ιδιαίτερο θα είναι το σημερινό ματς του ΣΕΦ (21:30, Novasports 1HD), αφού ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Πιθανό το ντεμπούτο των Ρότσεστι – Ριντ.

Δεν είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα το αποψινό για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Στην επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΣΕΦ δεν θα μπορούσε να λείπει ο συναισθηματισμός, την ώρα όμως που διακυβεύονται και πράγματα βαθμολογικά.

Ο Ολυμπιακός (2-3) προέρχεται από το σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτήν, αν και το ματς με τους Ισραηλινούς δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Κώστας Παπανικολάου γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι, τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχει και κρούσμα γαστρεντερίτιδας με θύματα τους Μιλουτίνοφ, Κουζμίνσκας και Ρούμπιτ. Στην ομάδα έχουν ενταχθεί και οι νεοαποκτηθέντες Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ, οι οποίοι δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρουν.

Από την άλλη, η Μακάμπι έχει ρεκόρ 3-2 και προέρχεται από την πειστική εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Στις τάξεις της έχει κι ένα ακόμη πρώην μέλος των «ερυθρολεύκων», τον Οθέλο Χάντερ.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δήλωσε για την αναμέτρηση: «Η Μακάμπι παίζει εξαιρετικά τελευταία. Έχει καταπληκτική άμυνα, η οποία τροφοδοτεί και την επίθεση. Έχουν παίκτες που μπορούν να κλέψουν και να πιέσουν. Στην επίθεση έχουν παίκτες υψηλού επίπεδου, όπως ο Κάσπι και ο Ουίλμπεκιν. Περιμένουμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι».

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 31/10

Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι 90-78
Παναθηναϊκός – Εφές 86-70

Παρασκευή 1/11

Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ 19:00
Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 19:45
Βαλένθια – Βιλερμπάν 20:00
Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα 21:00
Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30
Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου 22:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου 22:00

Links για το παιχνίδι…

http://assia.tv/live2/stonlinetv/?lang=

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch10.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News