Όλα υπό εξέταση στο θέμα προπονητή

Όλα υπό εξέταση στο θέμα προπονητή

[ads]
Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να είχε αναστρέψει υπέρ του το κλίμα, μετά τις προκρίσεις στο EUROPA LEAGUE, αλλά και τις φαινομενικά εύστοχες μεταγραφές, ωστόσο η εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι ηταν πραγματικά απογοητευτική! Πολλά μπορεί να αναλύσει κανείς, όπως η έλλειψη ρυθμού βασικών στελεχών, οι τραυματισμοί, όμως η ήττα με κάτω τα χέρια με 3-0 τα βάζει ολα σε δεύτερο πλάνο!

[ads2]

Το θέμα λοιπόν είναι τι μέλλει γενέσθαι από εδώ δω και πέρα μετά τα χτεσινά γεγονότα, που ανέβασαν το θερμόμετρο της έντασης στο κόκκινο. Πλέον οι ισορροπίες είναι λεπτές και όσο και να ξεχειλίζει η οργή πρέπει να υπάρξει ηρεμία και να πρυτανεύσει η λογική προς πάσα κατεύθυνση.

Χτες το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διοίκηση, πως θέλει την κεφαλήν Στραματσόνι επί πινάκι… Σίγουρα, άπαντες σήμερα με καθαρότερο μυαλό θα σκεφτούν την επόμενη ημέρα που δείχνει σε πρώτη φάση να ειναι ρευστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newspao.gr, ενδέχεται να επιφέρει παρεμβάσεις τύπου… πρόστιμο στους παίκτες. Όχι όμως καταλυτικές αλλαγές τύπου… καρατόμηση του προπονητή, όχι σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι μέρος του πλάνου που κατήρτισε η διοίκηση του Παναθηναϊκού και φαίνεται πως θα στηριχθεί μέχρι νεωτέρας. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ το ντέρμπι με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ. Από εδώ και στο εξής όμως, αν δεν πάει κάτι καλά, δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Το ζήτημα ειναι πως ο Παναθηναϊκός θα παίζει σε κάθε ματς με το πιστόλι στο κρόταφο και γεννούνται ερωτήματα, αν υπό αυτό το καθεστώς μπορεί να αντεπεξέλθει.

Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με το αν και εφόσον υπάρχει αλλαγή προπονητή στο μέσο της σεζόν, θα μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα τόσο καταλυτικά υπέρ της ομάδας;

Όλα αυτά θα απαντηθούν τα επόμενα 24ωρα…

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην παρούσα ο Αντρέα Στραματσονι φαίνεται να διατηρεί τη θέση του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News