Οι εσωτερικές «μεταγραφές» του Μπόλονι!

Οι εσωτερικές «μεταγραφές» του Μπόλονι!

Ο Λάζλο Μπόλονι μετρά μόλις τρεις εβδομάδες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ακόμη δεν έχει προλάβει να δει όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να αποκτήσει ξεκάθαρη άποψη για τους Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδη και Αντονίτο που μπορούν να του προσφέρουν περισσότερες επιλογές ακόμη και για την ενδεκάδα.

Ο Αγιούμπ ξεκίνησε τη σεζόν βασικός κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά επί Πογιάτος κι εν συνεχεία είχε δύο σερί τραυματισμούς, ενώ εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Ο Χατζηθεοδωρίδης έμεινε 3.5 μήνες εκτός και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει κι αυτός προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα αρχίσει να διεκδικεί ξανά τη θέση του στο αριστερό άκρο.

Τέλος, ο Αντονίτο άφησε πίσω του την περιπέτεια με τον ιό που του προκάλεσε αυτή την πάρα πολύ σοβαρή λοίμωξη στο αναπνευστικό και ανεβάζει στροφές στις ατομικές προπονήσεις του στο Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News