Οι Έλληνες που θα «κοιτάξει» ο Παναθηναϊκός!

Οι Έλληνες που θα «κοιτάξει» ο Παναθηναϊκός!

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του το ερχόμενο καλοκαίρι και οι περιπτώσεις για την ενίσχυση στα γκαρντ είναι συγκεκριμένες.

Ο Καλαϊτζάκης ταιριάζει στα «θέλω» του Παναθηναϊκού, ωστόσο, εκείνος έχει προτεραιότητα το NBA και μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η περίπτωσή του.

Από κει και πέρα, ο Φλιώνης, που αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες, θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή για το Τριφύλλι.

Από την εξίσωση, όμως, δεν μπορεί να εξαιρεθεί και το όνομα του Βασίλη Μουράτου, που έκανε μία ακόμη πολύ καλή σεζόν με το Λαύριο. Ο Μουράτος δουλεύει πολύ, είναι πιο έτοιμος από ποτέ και στα 25 του θα αναζητήσει ένα μεγαλύτερο βήμα στη καριέρα του. Χθες μάλιστα έκανε και ρεκόρ στις ασίστ, αφού κόντρα στο Περιστέρι έδωσε 16 βοηθητικές πάσες.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News