Οι ακριβοπληρωμένοι που δεν τραβάνε και η ανυπομονησία για τις μεταγραφές

Ο Γιοβάνοβιτς χρίζει... νέους αρχηγούς στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως δεν παίρνει τίποτα από Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες στους οποίους έχει δώσει τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Τον Ιταλό τον ανανέωσε πέρσι η διοίκηση, τον Ισπανό και τον Αργεντινό τους έφερε για να τραβήξουν την ομάδα, να της δώσουν ώθηση για να βγει εύκολα στην Ευρώπη, να σημειώσουν κάποια προσωπικά γκολ, αλλά και να βοηθήσουν στο να βγουν περισσότερες συνεργασίες, ώστε η ομάδα να γίνει πιο ελκυστική και να τραβήξει το ενδιαφέρον των οπαδών της.

Δεν έγινε το παραμικρό απ΄όλα αυτά, η σεζόν ήταν άθλια και κάθε παιχνίδι του κλαμπ ακόμα και μπροστά στην τηλεόραση σκέτο μαρτύριο που παρακαλούσες να ολοκληρωθεί. Τα ίδια έγιναν στα καλοκαιρινά φιλικά και σε συνδυασμό με την απουσία τερμάτων και από τους υπόλοιπους, το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Για τα δεδομένα του πρωταθλήματος που βλέπουμε, κανείς δεν μπορεί να πει, πως η ομάδα δεν θα διεκδικήσει Ευρώπη.

Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρει να κερδίζει και να τελειώνει σωστά τις επιθέσεις της. Δεν κάνουν την διαφορά οι ακριβοπληρωμένοι, δεν παίρνει γκολ από τα φορ, ο Χατζηγιοβάνης που ήταν ο νο1 παίκτης της προετοιμασίας παίζει καλά, όταν όμως βρίσκεται μπροστά στο αντίπαλο τέρμα δεν το ματώνει, στο ρόστερ καθαρός στράικερ να μπει όταν σηκώνεται η μπάλα , πλην Ιωαννίδη δεν υπάρχει και από τους αναπληρωματικούς στις επιθετικές θέσεις ακόμα ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει πάρει το παραμικρό.

Η ελπίδα είναι να πάρουν τα πάνω τους οι έμπειροι και να βοηθήσει η προσθήκη Λούντκβιστ και Βιτάλ. Ούτε οι ίδιοι δεν περιμένουν πως τους περιμένει με τόση ανυπομονησία ο οργανισμός να μπουν στην ομάδα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News