«Ο Παλάσιος ήθελε... τρελά να υπογράψει» - Το έντονο παρασκήνιο των συζητήσεων

Παναθηναϊκός: Πόκερ με Παλάσιος - Ποια η εναλλακτική

Ο Λούκας Φαβάλι, ο άνθρωπος «κλειδί» για τη μεταγραφή Παλάσιος στον Παναθηναϊκό έδωσε πλούσιο παρασκήνιο των συζητήσεων!

Αναυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

«Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Παλάσιος μέχρι και το κλείσιμο της μεταγραφής συνέβησαν πολλά. Οι συζητήσεις πέρασαν από διάφορα στάδια, σε μια περίπλοκη υπόθεση που εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Υπήρχαν πολλές πλευρές που συμμετείχαν στις συζητήσεις και θα έπρεπε όλες να μείνουν ευχαριστημένες για να φτάσουμε στο deal.

Στο τέλος βρέθηκε η χρυσή τομή και με την Ιντεπεντιέντε, την Πατσούκα, τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του και έκλεισε η μεταγραφή. 

Σημαντικό ρόλο για την επίτευξη συμφωνίας έπαιξε η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Από την ώρα που πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ήθελε…τρελά να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του και πίεσε για να γίνει η  μεγάλη επιθυμία του πραγματικότητα.

Εγώ από την πλευρά μου του έδωσα να καταλάβει γιατί θα είναι καλό για την καριέρα του να έρθει στον Παναθηναίκό που είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και να ζήσει σε μια όμορφη πόλη όπως η Αθήνα.

Ο Παλάσιος τα κατάλαβε όλα αυτά και πλέον θέλει με τις εμφανίσεις του να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και την τεράστια προσπάθειά που έκανε να τον φέρει στην Ελλάδα»ήταν τα πρώτα λόγια που μας μετέφερε ο Φαβάλι σε μια μεταγραφική υπόθεση που έχει τις ρίζες της στον Ιούλιο.

«Τον Ιούλιο ξεκίνησαν οι συζητήσεις»

«Ο Παναθηναϊκός έκανε focus για πρώτη φορά στον Παλάσιος τον Ιούλιο και τότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις. Εκείνη την περίοδο φάνταζε μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση που ωστόσο μετά από πολυήμερες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στέλνει τον παίκτη στην Ελλάδα».

«Την Κυριακή (5/9) θα είμαστε στην Αθήνα»

Όσο για το τι θα πρέπει να περιμένουν στο χορτάρι από τον Παλάσιος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς πότε αναμένεται η άφιξή του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα;

«Πρόκειται για έναν ταχύτατο εξτρέμ, ντριμπλαδόρο με μεγάλες ικανότητες στο ένας εναντίον ενός που πατάει περιοχή και σκοράρει.

Μαζί θα ταξιδέψουμε με προορισμό την Ελλάδα και εκτός απροόπτου θα είμαστε την Κυριακή (5/9) στην Αθήνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News